Kinderfeestje Lieke

Kinderfeestje Lieke

In 9 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Maart, Uitjes, Zevenbergen by Rico

Lieke kwam afgelopen vrijdag met 11 vriendinnen naar de boerderij in Wagenberg. Echte, stoere chicks waren het zeker te noemen, want het was met zo’n snijdende wind zeker niet warm.

Nadat de teamnamen ‘Super Girls’ tegen de ‘Champions’ waren bepaald, kon het programma beginnen. Bij de hindernisbaan zijn verschillende punten gehaald door de Champions. Daarna snel door naar de kruiwagenrace waarbij er goed gelachen en fanatiek gestreden werd. Toen deze ronde was afgelopen en de meiden hoorden dat ze de kruiwagenrace nóg een keer moesten doen, maar dan geblinddoekt… waren ze door het dolle heen. Gewapend met donkere bril, moesten ze het parcours zonder zicht afleggen. Bij de één ging dit beter dan bij de ander.. maar spannend was het wel! Opnieuw gingen de Champions er vandoor met het puntje.

Daarna was het tijd om even op te warmen in de stal. Toen iedereen een chippie en een drankje had, begonnen alle meiden spontaan verjaardagsliedjes voor Lieke te zingen. In alle talen kwam er een verjaardagsgroet voorbij.

Verder met het zaklopen, het latlopen en touwtrekken. Hierbij was het belangrijk om goed samen te werken. Het blijkt wel dat meiden hier goed in zijn! Als echte teamplayers legden ze het parcours af en trokken ze het touw naar de overwinning.

Na deze onderdelen was het tijd voor de eerste editie van het ravijnspel . Met kratjes, een slee, een ton, autobanden en een balk mochten beide teams naar de overkant zien te komen, zonder hierbij de grond te raken. Dat dit lastig was, bleek wel. Allebei moesten ze  twee keer terug naar het beginpunt. Maar toch kunnen de meiden trots op zichzelf zijn, want ze hebben allemaal de overkant geraakt!

Het zakslaan als eindspel ging bepalen wie de winnaar van de dag was. Uiteindelijk bleken de Super Girls er met de winst vandoor te gaan. Zij hebben dan ook de eeuwige roem behaald. Meiden gefeliciteerd!

Na even bij te zijn gekomen in de stal met lekkere frietjes en snack, was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Wij hebben een leuke middag gehad, hopelijk jullie ook!

Groetjes,
Rico, Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard