Kinderfeestje Stijn

In 10 jaar, Dordrecht, Kinderfeestjes, Lente, Maart, Uitjes, Zuid-Holland by Tommy

Zaterdagmiddag kwamen Stijn en zijn vriendjes naar de boerderij van Polderevents. Ondanks dat de temperatuur boven nul was voelde het aan als min 10 graden. Gelukkig hadden Stijn en zijn vrienden hier weinig last van omdat ze lekker actief bezig waren. Warm aangekleed en na de warming up waren de 7 mannen er klaar voor. Het team van Stijn ( De Fire Arrows) nam het op tegen De Superboys. Na de hindernisbaan op snelheid stond het team van Stijn achter met 0-2, maar toen het op samenwerking aankwam bleken de Fire arrows toch beter te presteren. Net voor de pauze kwam de stand gelijk op 5-5 met nog een half programma te gaan.

Na een korte pauze gingen beide teams er weer 100 procent voor. Eenmaal aan het pijl en boog schieten begonnen waren de Superboys geen partij voor de Fire Arrows. Dit kwam mede door onze jarige jop Stijn die tijdens het streekfeest 2012 ook de nummer 1 werd met boogschieten. Pijl naar pijl schoot hij de hooibalen in en hij liet de concurrentie ver achter zich. Met een score van  7 tegen 5 begonnen we aan het ravijn spel, waarbij je zonder de grond te mogen raken het ravijn over moest steken.

Een spannend potje zakslaan sloot het buiten programma helaas al weer af. De eind score werd 11-6 voor de Fire Arrows. Na ruim 2 uur de snijdende kou te hebben getrotseerd stonden er warme frietjes op ze te wachten. Jammer voor de 4 kinderen die zich afgemeld hadden voor het feestje want die hebben echt een toffe middag gemist.

Wij hebben een super leuke middag gehad.

Groetjes Tommy & AJ

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes