Kinderfeestje Tijn

Kinderfeestje Tijn

In 7 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Maart, Uitjes, Vught by Rico

De jarige job Tijn kwam met maarliefst 13 vriendjes en 2 vriendinnetjes naar de boerderij in Wagenberg om zijn kinderfeestje te vieren. En een mooie dag had hij uitgekozen. Met alleen een windje en een heerlijk zonnetje gingen we naar buiten om er een gezellige middag van te maken.

De aftrap was bij de hindernisbaan Na de 3 rondes van de hindernisbaan, stond het 2-1 voor de ‘Rockende Teletubbies’. Met de volgende onderdelen kruiwagenrace, zaklopen en touwtrekken deden de ‘Rockende Teletubbies’ hun uiterste best om de voorsprong te behouden, maar stonden de ‘Coole Konijntjes’ aan kop.

Daarna was het tijd voor een onderdeel dat met een mooi weertje zeker heel leuk is om te doen: klimmen op de klimmuur! Als echte klimgeiten (of in dit geval konijnen en teletubbies) ging iedereen de muur op. Ook de klimgeitjes die een beetje last van hoogtevrees hadden, super knap! Als er 1 klimgeit aan het klimmen was en 1 aan het wachten met zijn gordel vast aan, ging de rest verder met het ravijnspel . Met een aantal attributen, zonder de grond te raken, de overkant zien te bereiken. Dat was lastiger dan gedacht. Als de grond geraakt werd, moest het hele team een rondje rennen en daarbij over alle hooibalen die in het smokkelspel staan, heen klimmen.

En als laatste het smokkelspel. Als ware boeven en heuse politie agenten, wisten beide teams veel goudstaven te smokkelen. En hoe kregen ze het voor elkaar!? Beide teams hebben maar liefst 20.000 punten gesmokkeld! Ok, het ene team precies 20.000 en het andere team 19.750 (afgerond 20.000). Dit zorgde voor een eindscore van 24-23 voor de ‘Coole Konijntjes’

Wij hebben een super leuke middag gehad, jullie ook?

Groetjes,
Rico, Tommy en Tamara

Foto’s door Tamara Uittenboogaard