TBM uitje

TBM uitje

In Brabant, Etten-Leur, Lente, Maart, Teamuitjes, Uitjes by Rico

Op de vroege zondagmorgen kwam rugby club Etten-Leur (REL) naar de boerderij in Wagenberg om met hun Turven, Benjamin’s en Mini’s een leuk uitje te doen. Dat ze er zin in hadden was duidelijk, ze waren namelijk niet te stoppen!

Even lekker opwarmen met smokkeltikkertje en vervolgens de hindernisbaan bestormen. Als echte teams werd er samengewerkt, ‘Team Tof’  was hier iets beter in dan ‘Team REL’. Dat bleek vooral bij de 2e ronde waarbij 2 balken en 2 rugbyballen per team mee de hindernisbaan over moesten. Door goed samen te werken zat ‘Team Tof’ als eerste netjes in een rij, wat de tussenstand op 2-0 bracht.

Verder met de kruiwagenrace en het latlopen. Team REL wist hierbij stukken beter samen te werken, waardoor ze van de nulstand af kwamen. Tijdens de geblinddoekte versie van de kruiwagenrace waren er wederom veel hilarische momentjes, waarbij bleek dat zowel geblinddoekt kruiwagen rijden als met zicht navigeren in de kruiwagen niet altijd even gemakkelijk is. De ouders vonden dit zo leuk, dat twee van hen ook even een poging waagden.

Bij het touwtrekken bleken de krachten goed verdeeld te zijn. In drie potjes bleek ‘Team REL’ de sterkste manschappen te bezitten. Hun achterstand liep door de twee overwinningspunten verder terug naar 5-3 voor ‘Team Tof’.

Snel verder met het zakslaan! Hierbij was per ronde een punt te verdienen. En met het zakslaan als laatste spel kon het dus nog alle kanten op. Aan beide kanten werden punten verdiend, maar…. de meeste punten gingen naar ‘Team REL’, waardoor zij er met de dagzege en daarmee eeuwige roem vandoor gingen.

Binnen in de stal nog even bijgekomen met lekkere frietjes en een snack, stond de helft al weer op de banken. Dit keer konden we dat door de vingers zien, want zo’n fantastische uitvoering van de ‘Harlem shake’ hebben we nog niet eerder gezien!

Jongens (en 1 stoere chick), wij vonden het een geslaagde dag, hopelijk jullie ook!

Groetjes,

Tommy, Rico, AJ en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke teamuitjes voor kids

Foto’s door Tamara Uittenboogaard