Kinderfeestje Maarten

Kinderfeestje Maarten

In 8 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Maart, Uitjes, Wagenberg by RicoLeave a Comment

Een paar dolenthousiaste kids stonden op de oprit van de boerderij in Wagenberg om de verjaardag van Maarten te komen vieren. Na een kort welkomstwoordje, werd het tijd om lekker naar buiten te gaan!

Na de warming up gingen we meteen door naar de hindernisbaan. Eventjes een oefenrondje om aan alle onderdelen gewend te raken en vervolgens voor het ‘eggie’! Na een aantal keer valse start omdat Tommy 3, 2, 1… ‘jachtgeweer’  zei, ipv ‘ja’, konden ze toch echt het parcours afleggen. Als echte klauterkoningen en -koninginnen gingen ze de hindernisbaan over. De eerste puntjes gingen hierbij naar ‘Maarten’s Team’, waarbij de ‘Boeren en Boerinnetjes nog zonder punten aan de kruiwagenrace begonnen.

Bij de kruiwagenrace, latlopen en zaklopen, bleek dat de ‘Boeren en Boerinnetjes’ beter waren in het samenwerken. De tussenstand was na deze spellen namelijk 3-2. Heel spannend! Het touwtrekken ging ook mooi gelijk op. Eerst met 4 tegen elkaar trekken, daarna met 3 en vervolgens als compleet team tegen het andere team. Vooral het laatste potje was om je nagels bij op te eten: na lang trekken trok ‘Maarten’s Team’ het touw toch naar de overwinning, wat een tussenstand van 5-3 bij de start van de pauze opleverde.

Na de pauze het grote finale spel: het smokkelspel. Dit keer niet in het donker, maar zeker niet minder leuk. Er werd heel wat afgesmokkeld en goed getikt door beide politieteams. Maar… ook hier ging het weer heel gelijk op. Met 15.750 punten voor ‘Maarten’s Team’ en 17.000 punten voor de ‘Boeren en Boerinnetjes’, werd het een nipte eindzege van 21 – 20 voor Maarten’s Team. Gefeliciteerd!

Dit alles werd afgesloten met lekkere frietjes en een snack, natuurlijk de longen uit de borst zingen voor Maarten en veel grote verhalen.

Jongens en meiden, wij hebben het naar ons zin gehad. Hopelijk jullie ook!

Groetjes,
Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Leave a Comment