Kinderfeestje Sanne

Kinderfeestje Sanne

In 9 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Maart, Terheijden, Uitjes by Rico

14 enthousiaste kids kwamen uit Terheijden naar de boerderij in Wagenberg om de verjaardag van Sanne in de vorm van een zeskamp zeskamp kinderfeestje te vieren.

Dat ze er zin in hadden was overduidelijk! Vol enthousiasme begonnen ze aan de warming up. De een kon nog beter de rest vangen dan de ander tijdens smokkeltikkertje.

Toen iedereen lekker warm was, gingen we door naar de hindernisbaan. Al klimmend, klauterend en tijgerend werd deze afgelegd. Tot we bij de volgende ronde bij de ‘muur’ aankwamen. Daar werd het wat lastiger. Maar, er mocht hulp verleend worden. Je hoefde dus niet in je eentje de muur over, maar mocht je achterbuurman om hulp vragen. Alleen.. die laatste heeft geen achterbuurman  meer. Dat was toch niet altijd even makkelijk, maar iedereen is over de muur geklommen en goed ook!

Na de hindernisbaan individueel afgelegd te hebben, was het tijd voor ‘de grote vriend/vriendin’: een stam van 2 meter. Samen met deze stam legden de teams de hindernisbaan af en complimenten, dat deden ze heel goed met veel teamwork! Nek aan nek was de tussenstand, dus snel door naar de volgende onderdelen!

Dat waren de kruiwagenrace, zaklopen, touwtrekken en zakslaan. Waarbij wel duidelijk werd welk team een aantal krachtpatsers bezat: de ‘Dorito’s’! Bij deze onderdelen hebben ze een flinke voorsprong opgebouwd.

Na lekkere frietzakken vol met frietjes en een snack, was het tijd voor het smokkelspel

Het record stond op 20250, maar de Dorito’s wisten dit snel te verbreken met 25000 punten. Dit kwam mede door topscorer Julian, die niet te pakken was. Met het nieuwe record wonnen ze tevens de wedstrijd.

Bedankt voor het leuke feestje!

Tommy, Rico, Naomi en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard