Kinderfeestje Milan

Kinderfeestje Milan

In 10 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Maart, Rijsbergen, Uitjes by Rico

Net na een heftige sneeuwbui arriveerde Milan en zijn vriendjes voor een smokkelspel kinderfeestje op de boerderij in Wagenberg. De sneeuw lag er nog, maar de wolken waren nergens meer te bekennen. Met een heerlijk zonnetje werd na een lekker stukje slagroomtaart het programma gestart.

Eventjes opwarmen met smokkeltikkertje ging als een trein. Binnen no time was iedereen warm en gingen we naar de hindernisbaan. Na het oefenrondje was iedereen klaar voor het echte werk. Het eerste punt werd verdiend door het team ‘de Jochem Meijers’. Vervolgens werd de hindernisbaan afgelegd met een aantal attributen. Zo moesten er een rugby bal en een stam van 2 meter samen met de teams het parcours af te leggen zonder hierbij de grond te raken! Hiermee kwam FC Kip sterk terug en wonnen een puntje.

Het programma werd vervolgd met verschillende parcoursen, waarna het tijd was voor een teamfoto en lekkere frietjes met een snack!

5-4 was de tussenstand voordat het smokkelspel begon. De Jochem Meijers gingen van start met het smokkelen. FC Kip wist een hoop te onderscheppen, maar ook kwamen er veel staven en ook een diamant aan de overkant terecht.

In de 2e ronde waren Milan en zijn team tijdens hun douane ronde zo gefocusd op de diamanten, welke ze ook onderschept hebben, dat ze minder op het smokkelen van de goudstaven letten. Uiteindelijk ging FC Kip er met de winst vandoor, omdat ze zoveel goudstaven hebben gesmokkeld dat deze samen meer waard waren dan 2 diamanten bij elkaar. En wat we zeker niet moeten vergeten te vermelden is dat FC Kip een nieuw record heeft neergezet: precies 25.000 punten! Hiermee werden ze winnaar van de dag en hebben ze eeuwige roem verdiend. 😉

Na al deze inspanningen stonden er een warm bekertje chocomelk met slagroom en marshmellows om te roosteren klaar. Met rode wangen hebben we met zijn allen voor Milan gezongen en was het tijd om naar huis te gaan.

Groetjes,
Rico, Tommy, AJ en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard