Kinderfeestje Lindsay en Kyara

Kinderfeestje Lindsay en Kyara

In 11 jaar, Kinderfeestjes, Lente, Mei, Tilburg, Uitjes, Wagenberg by Rico3 Comments

Twee stoere meiden genaamd Kyara en Lindsay speelden de finale met zakslaan. Ik attendeerde ze even op het feit dat ze moesten stoppen met lachen en boos moesten kijken. 3, 2, 1 en voordat ik op de fluit kon knijpen (ja, ik heb een fluit waar je niet in hoeft te blazen :D), lag Kyara al half knock-out op de grond. Eén klap was genoeg, alleen telde die niet. Ze moesten opnieuw beginnen, maar toen bleek ook dat Kyara te krachtig was.

Voor het meppen, hadden zij het smokkelsveld van voor tot achter gezien, aangezien ze op verzoek zelfs 2 rondes hebben gesmokkeld. Altijd grappig wat de diamant met de kinderen doet. Iedereen gefocussed op de stenen, zo erg dat ze zelfs vergaten te rennen en de tijd op was.  Eerder hadden zij al zeskamp spellen gedaan en waren ze lekker smerig geworden op de hindernisbaan.

Jullie waren een leuke groep, hopelijk tot een volgende keer.

Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

 1. Het feestje van Lindsay en Kyara was ontzettend geslaagd! Alle kinderen waren erg enthousiast en het niet zo mooie weer (koud zelfs) hadden ze totaal geen erg in, super dus! Erg leuk ook om te zien hoe jullie met de kids omgaan, zeer duidelijk maar op een leuke manier, kunnen wij ouders nog wat van leren…..hahaha!

  1. Author

   Hoi,

   Als je aangeeft om welke foto’s het gaat, haal ik ze er meteen voor je af.

   Rico

Leave a Comment