Kinderfeestje Madelon

Kinderfeestje Madelon

In 10 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Made, Mei, Uitjes by Rico1 Comment

“Het smokkelspel, het smokkelspel, zakslaan, hindernisbaan, smokkelspel, smokkelspel…“ Dat waren de antwoorden op de vraag: “wat vonden jullie het leukste vandaag?”

Madelon werd 10 jaar en kwam dit met haar vrienden en vriendinnen uit uitjes Made vieren. Een aantal waren hier al geweest, maar dat kon de pret niet drukken. De teams “De club van de lelijke kinderen” en de “Zombies” werden gemaakt en de strijd kon beginnen. Althans, eerst moesten alle dames opeens tegelijk plassen. 10 minuten later konden we met het warming-up spel beginnen. Eenmaal warm was het tijd voor de bekende hindernisbaan, waar veel kinderen tijgeren nogal met ‘gewoon kruipen’ verwarde.

In de pauze had ik mooi de gelegenheid om het smokkelspel uit te leggen en al de tips te verklappen. Op de tips zeggen ze altijd “Oja, zo gaan we het doen”. Als het startsignaal dan luidt, krijgen de kinderen een soort kortsluiting en vergeten alle tips en beginnen als een kip zonder kop te rennen. Aan het einde van het feestje hebben we nog even een potje zakslaan gedaan en toen zat het er al weer op.

Madelon bedankt, hopelijk tot een andere keer
Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. ze vonden het feestje super !!!!!!
    en zeker voor herhaling vatbaar jullie doen het goed

Leave a Comment