Kinderfeestje Maud en Masha

Kinderfeestje Maud en Masha

In 11 jaar, Brabant, Den Hout, Herfst, Kinderfeestjes, September, Uitjes by Rico1 Comment

Naar aanleiding van de sportdag van basisschool de Achthoek uit Den Hout, kwamen de 2 dames met maar liefst 16 vrienden en vriendinnen hun feestje hier vieren. Omdat ze al een hoop spellen gezien hadden op de sportdag, was het natuurlijk aan ons om er toch weer een heel andere draai aan te geven. Elke keer als de kids zeiden je hoeft het niet uit te leggen want we weten het toch al, bleken de regels anders of was het een compleet ander spel dan verwacht. Hierdoor zijn er dus puntjes verloren, omdat ze er al vanuit gingen dat ze wisten hoe het moest.

Het touwtrekken was nog nooit zo intens. Iedereen deed zo hard zijn/haar best met touwtrekken dat de tranen gewoon bij enkelen tevoorschijn kwamen. Na een 5 – 4 tussenstand wisten de Sterke bad eendjes met het touwtrekken op een stand van 7 – 4 te komen. Bij het ravijn spel wist team Masha toch het laatste punt te pakken waardoor de eindstand op 7-5 kwam voor de Sterke bad eendjes.

Lekker wat frietjes gegeten en natuurlijk de cadeautjes uitpakken waarna ze vervolgens weer terug richting Den Hout vertrokken.

Wij vonden het een geslaagd feestje!

Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

Leave a Comment