Verrassingsfeest Renate

Verrassingsfeest Renate

In 50 jaar, Herfst, September, Uitjes, Verjaardagen by Rico1 Comment

SURPRISE!!!!

Om 13:00 uur waren de meeste genodigden er al. Overal kwamen ze vandaan om het verrassingsfeest van Renate bij te wonen, van Made tot Gouda, van Limburg tot Frankrijk. Renate wordt namelijk in december verjaardag 50 jaar en daar wilden haar man Hein-Ries en haar kinderen een groot feest van maken. Maar ze mocht niets door hebben. Dus met een smoes (waarbij we hoorden dat Renate in de auto nog zei: “Ik moet echt terug denken aan de surpriseparty van papa, dat was net zo’n setting”, maar vervolgens zelf NIETS door had) werd Renate naar de Brabantse boerderij van Polderevents gelokt.

Eenmaal aangekomen, geblinddoekt en al, hield iedereen zijn adem in. De blik op Renate’s gezicht toen de doek af ging, was fantastisch. We zagen dat in het publiek meerdere traantjes werden weggepinkt. 🙂

Snel verder met de eerste activiteiten, we gingen namelijk met bijna 100 man het sportveld op! Verdeeld in 8 teams werden de eerste estafettespellen gespeeld. Racende mensen bij de kruiwagenrace, echte kangoeroes bij het zaklopen, nieuwe tactieken bij het vervoeren van een bal tussen je lichaam en goed samenwerken bij het latlopen. Het ging allemaal voortreffelijk!

Wie wilde kon een potje pijl en boog schieten en kijken of hij een Robin Hood talenten in zich had. Als afsluiter nog een potje zakslaan en daarna werd het buffet geopend. Maar uiteraard niet voordat er voor Renate gezongen werd. Op de Nederlandse versie van Mamma Mia had de familie een mooi lied voor Renate samengesteld en die werd door iedereen uit volle borst meegezongen.

Nadat iedereen van het bourgondische barbecue buffet had genoten met een lekker drankje was het verrassingsfeest alweer voorbij.

Wij vonden het mooi om te zien dat Renate en Hein-Ries zoveel steun van hun familie en vrienden kregen. Veel knuffels en lieve woorden!

En tot snel voor meer sport en spel 😉
Liefs,
Rico, Tommy, Pascal, Daniëlle, Jeroen, Ilona, Kevin en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke verjaardagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Prachtige foto’s! Het was een onvergetelijke dag!

    Bedankt voor jullie geweldige inzet en betrokkenheid

    Liefs en groeten,

    Renske, Sjoerd, Jetske
    Hein-Ries & Renate

Leave a Comment