Kinderfeestje Tygo

Kinderfeestje Tygo

In 11 jaar, Brabant, Eindhoven, Herfst, Kinderfeestjes, November, Uitjes by Rico

Tijdens het feestje van Tygo moesten we aardig ons best doen om elkaar terug te vinden in de dikke mist. Ondanks wat minder zicht mochten we niet klagen met het weer voor deze tijd van het jaar. Toen de 10 heren aankwamen, leek het wel of ze genoeg energie hadden om een week te sporten. Aan mij de taak om deze wilde leeuwen een beetje te temmen. De heren kwamen er al snel achter dat eerst denken i.p.v. doen toch beter werkt. Vooral toen ze met zijn allen een muur op moesten klimmen en de 2 grootste van het team achter lieten. Toen trokken ze de conclusie dat dit misschien niet de beste volgorde was.

Eenmaal op de helft van de activiteiten begonnen de leeuwen toch langzaam maar zeker welpjes te worden. Voordat we gingen eten kwam het weer op samenwerken aan. Ze moesten namelijk de overkant van het ravijn halen met een beperkt aantal materialen zonder de grond te raken. Beide teams waren weer te snel van start gegaan zonder overleg waardoor ze om de beurt van de materialen af vielen. Na meerdere pogingen slaagden ze er dan toch in om samen te werken en de overkant te halen.

De welbekende afsluiter bij feestjes met zulke stoere mannen is toch wel het zakslaan. Nu gingen we testen welke alfa leeuw het langst op de balk bleef zitten terwijl hij de rest er af wist te meppen.

Lekker nog wat gegeten en gezongen voor Tygo en toen gingen de 10 bloed fanatieke heren weer naar huis.

Mannen, bedankt voor de leuke dag!

Groetjes,
Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard